Patisserie Blanckaert

Traiteur

U organiseert bij uw thuis binnenkort een feest. Dan kunt u bij ons aankloppen voor het samenstellen van gevarieerde dessertbuffetten, die u zelf kunt samenstellen. Dat kan gaan van gateaus tot kleine glaasjes gevuld met een fruit- of chocolademousse.

Patisserie op maat voor eender welk feest

Wij hebben elk jaar heel wat te vieren: verjaardagen, communie, huwelijk... Bij elk van die feesten is er één zaak die altijd terugkeert: er wordt een mooie taart geserveerd of talrijke gebakjes.

Feesten

In de films kan je er niet aan ontsnappen: bij een huwelijk hoort een gigantische stapeltaart, die moet aangesneden worden door het bruidspaar. Bij een communie bent u misschien dan weer op zoek naar een ijslammetje. En bij een verjaardag wordt nu vaak gekozen voor een taart met foto van de jarige. Voor dit alles één adres: patisserie Blanckaert in Tongeren.

Dessertbuffetten

Hoe meer mensen u tijdens een feest over de vloer krijgt, hoe meer verschillende smaken. Dat geldt niet enkel voor het hoofdgerecht, maar ook voor het dessert. Daarom kunt u bij ons een gevarieerd dessertbuffet samenstellen, met bijvoorbeeld o.a. chocolade- en fruitgateaus, profiteroles, crocque en bouche, baverois, maar ook klassiekers zoals onze javanais. Daarbij gebruiken wij recepten die al meer dan honderd jaar bestaan.

Maatwerk

Het unieke aan patisserie Blanckaert is dat wij altijd maatwerk leveren. Wij willen ons onderscheiden van industriële bakkers en grootwarenhuizen. U kunt bij ons altijd vragen om bepaalde gebakjes en taarten aan te passen aan uw smaak. Zonder twijfel kunnen wij u verder helpen. En daarom kunt u bij ons altijd vragen naar bepaalde gebakjes en taarten aan te passen aan uw smaak en wij proberen in de mate van het mogelijke aan uw wensen te voldoen.

In onze winkel vind je ook:


Quiches 
Belegde broodjes 
Vers geperst fruitsap 
Soep
Pizza
Lasagne

Patisserie Blanckaert

Maastrichterstraat 62
3700 Tongeren
012 23 14 78
Openingsuren:
Maandag & dinsdag gesloten
Woensdag tot zaterdag:
7:00 - 18:00
Zondag:
07:00 - 13:00
Elke eerste zondag van de maand zijn we geopend tot 17:00